Om With WorkWear

OM WITH WORKWEAR

Optimistisk

Uanset opgavens omfang, stræber vi efter at være optimistiske og løsningsorienteret.

Passion

Vi brænder for vores kunders tilfredshed og går altid det ekstra skridt for at garantere den.

Loyalitet

Vi sætter en ære i altid at være der for vores kunder når de har brug for os. Både i gode og dårlige tider.

Om os

Siden 2017 har With WorkWear arbejdet efter at gøre noget som andre ikke gør. At leverer arbejdsbeklædning med tryk og brodering. En af være store forcer er at vi opretholder den personlige service og kunde kontakt. Vi leverer så vidt det er muligt personligt i Nordsjælland og Københavns området. 

I 2019 når vi en milepæl og opkøber Pro-Work, og får muligheder for at leverer arbejdsbeklædning til en endnu større kundekreds. Og leverer i dag arbejdsbeklædning til bla. kriminalforsorgenet, Fredensborg Humlebæk kommune og Norfors.

Hos With WorkWear handler vi kun med kvalitet brands. Det sikre dig, at vi står inde for det vi laver og leverer. Hos os finder du bla. brands som Snickers, Engel, Mascot, Airtox, HKSDK, ID, Craft mfl. Så vi har arbejdsbeklædning til alle brancher. Så alt fra håndværk, resturent til profiltøj så har With WorkWear det du søger. 

De personlige relationer og den personlige kunde kontakt  er med til at bygge vores fondement hos With WorkWear. Det er netop her vi adskiller os fra vores konkurrenter. Vi sætter den service i højsædet overfor alle vores kunder.